The Champ X – tulokset


“WIHDOINKIN ! ! ! 8 vuotta takana ja…” – kirjoitti Tapsa pimeänä sunnuntai-aamuna sähköpostiin…

Myös yön pimeinä tunteina lähetetyt MMS-viestit kertovat voiton tärkeyttä:

The new tsämppiooni is born 25.3.2006. voitto oli vain otettavana. thats it . vastaantulioita oli pari. :) t:the real real tsämp.

tai

koko vuosi tsämpioonina… jaksaako ???? ps. poitsu tippui ja hajosi :( koitetaan korjata.. juhlat jatkuu…….

NHL95 maailmassa kohistiin, kun Salasabal tuli, näki ja voitti historiallisen kymmenennen The Champ -turnauksen. Turnaus oli Tapsan yhdeksäs ja neljäs kerta finaalissa. Uutta oli myös NY Rangersin voitto – aiemmin joukkuetta ei ole nähty edes finaaleissa. Runkosarjan voitto meni kolmannen kerran peräkkäin Tomille.

Muut yhdeksän mestaruutta on jakaantunut seuraavasti: Tomi kuudesti, Tommi , Fäbe ja Pate kertaalleen jokainen. The Champ X lopullinen järjestys:

Mestari GM Salasabal taas jaksoi juhlia ja fiilistellä voittoa kaupungilla vietettyjen voitonjuhlien jälkeen:

“Mut hei. Ei kaipaa selittelyjä, jos ei ole paikalla, ei voi valittaa ja tsämppien tsämppi on tsämppi, kiistaton. Ou yeah ou jee it´s all mine wihdoinkiiiiiinnnnnn! Eat dust u suckers, buuaaahhhhh buuaaahhhh. Taidan mennä POJAN kanssa saunaan… Its in the game, isnt it. buuuaahhhahhhhahaaaaaaa. Perästä kuuluuuu…”

Vajaa kuusi päivää vanhana champinä Salasabal kommentoi rajuja mestaruusjuhlia reissun päältä:

Lähdin lomamatkalle juhlistamaan ;) Ja simaa on otettu riittämiin. Juu Himoxselle tultiin keskiviikkona ja viikon vanhana champinä launataina pois. Joh mestis pytinki tippui heti ensimmäisenä yönä klo 5:30 saunakuvauksisissa ikkuna laudalta lattialle ja meni kolmen osaan ;( Mutta kaveri on parsittu kokoon edustuskuntoon. Ei tää elämä champina ollessa ole kauheasti muuttunut, kaurapuurokin maistuu samalta kuin ennen.”

2 thoughts on “The Champ X – tulokset

  1. Elämä tsämppinä muttuu, “julkisuus” astuu peliin, kaurapuuroa ei ollut tänään tarjolla ?? oli Ohravelliä ;) HHMMmmm. NHL on jäänyt nurkkaan. ja koneet HEITETTY nurkkaan, virittämättöminä !
    Poika on päässyt valokeilaan ja vallannut pesästä ykköspaikan. Jaaa-a koskakohan alaa olla suvi-kausi ohi ja alkaa syystreenit, jäälle pitää kohta jo lähteä viivoja vetäämään.

    Onnex on uutta tsämppiehdokasta pukkaamassa Tomilla, jotta tulee uusia haasteita.

    jaa-a taitaa tas olla kiillotuksen aika tuolle NHL tsäppiooni pytylle, näyttää olevan joku pylyhiukkanen olevan laskeutumassa siihen. uups i got to go…

Comments are closed.