Elisan Laajakaista- ja matkapuhelinverkossa häiriöitä

Varsin mukava päivä niinku tietoliikennemielessä. Meillä oli verkko alhalla 0820-1930. Se on pitkä aika – varsinkin jos pitäisi töitä tehdä! Moista ei voi mitenkään hyväksyä nykyajan tietoyhteiskunnassa. Etenkin kun häiriöt ulottuivat laajakaistayhteyksien lisäksi puhelinliikenteeseen varsin laajasti.

Elisan Laajakaista- ja matkapuhelinverkossa häiriöitä Varsinais-Suomen alueella 30.10.2009 klo: 8:20 – 19:30.

Häiriötilanne on saatu korjattua ja Elisan matkapuhelinverkon palvelutaso on palautunut Varsinais-Suomen alueella normaaliksi. Häiriötilanne johtui kuitukaapeliviasta, joka on alkanut tänään klo 8.20 ja saatu korjattua klo 19.30

Pahoittelemme häiriötä

One thought on “Elisan Laajakaista- ja matkapuhelinverkossa häiriöitä

Comments are closed.