Palvelimen päivitys ja uusi osoite

Näyttää hyvinkin todennäköiseltä, että palvelimemme päivitys ja uusi osoite aiheuttaa pientä notkahdusta kävijämäärissä vaikka olemme asentaneet edelleenohjauksen vanhasta domainista.

Kävijämäärät sivuillamme ovat pudonneet noin puoleen kesäkuun puolella verrattaessa toukokuun lopun tilannetta. Täytyy toivoa, että tekemämme muutokset google -hakupalvelussa ja sivustoindeksointi palauttaisi tilanteen nopeasti takaisin lähelle vanhaa ja tuttua sivulatausmäärää.

Mainostuloja tarkastellessa taas täytyy todeta, että sivuston uusiminen ja osoitteiden vaihtuminen ei ole vaikuttanut tulopuoleen oikeastaan ollenkaan. Tai oikeastaan tulot ovat vähän jopa kasvaneet.

Tällä hetkellä vanhasta *.tomstown.poweredbyclear.com osoitteesta ohjataan hakuja/kävijöitä uuteen *tomstown.poweredbyclear.com osoitteeseen. Ehkä ajamme alas vanhan palvelimen ja lopetamme edelleenohjauksen tässä kesän kuluessa tai viimeistään alkusyksystä.

One thought on “Palvelimen päivitys ja uusi osoite

Comments are closed.