Hattrick: Kunto ja kestävyys

Hattrick pelaajien / joukkueen tasossa ehkä liiankin suuri merkitys on pelaajan kunnolla ja kestävyydellä.

Yleiskunto- ja Kestävyysharjoittelu: Kestää viikon, että harjoittelu tuottaa tulosta, kaikki pelaajat eivät kuitenkaan kehity vaan heidät valitaan sattumanvaraisesti ja joidenkin pelaajien taidot nousevat kaksikin tasoa. Huomioi, että pelaajien ei tarvitse pelata, jotta saisivat kestävyysharjoitusta.

Yleiskuntoharjoittelu ei suoranaisesti nosta kuntoa, mutta jos se on juuri parantumassa, nopeauttaa sen harjoitaminen sen nousua, myös jos kunto on juuri laskemassa, pysäyttää yleiskunnon harjoittelu laskun.

KUNTO: Kestää viikon. Pelaajan pitää pelata, jotta saa kuntoharjoittelua.

Pelaajalla on “nykykunto”, joka ilmoittaa missä kunnossa pelaaja on juuri nyt ja toinen eli “taustakunto”, joka ilmoittaa mihin suuntaan pelaajan kunto on kehittymässä. “Nykykunto” päivitetään perjantaisin harjoituspäivityksen yhteydessä. Se muuttuu “taustakunnon” osoittamaan suuntaan. “Taustakuntoa” ei ole ilmoitettu lukuarvona.

Kunnon muutokseen valitaan satunnaisesti yksi kolmasosa joukkueestasi joka viikko. Kunnon muutos tapahtuu perjantaihin johtavana yönä. (2/3 pelaajista säilyttävät kuntonsa, kun 1/3 pelaajista huomaa kuntonsa muuttuneen). Suurin osa pelaajien kunnosta muuttuu, lukuunottamatta niitä, jotka ovat jo “taustakunnon” osoittamassa arvossa.

Se on tärkeää, että pelasiko pelaaja lauantaina tai tiistaina, koska jos hän ei pelannut, hänen kuntonsa luultavasti muuttuu huonommaksi verrattuna niihin, jotka pelasivat.

KESTÄVYYS: Kestävyyden harjoittelu huonontaa kuntoa. Kestää viikon, pelaajan ei tarvitse pelata saadakseen kestävyysharjoittelua.

TSI ja pelikunto/kestävyys vaativat yleiskuntoa ja kestävyyttä pelaajilta…