Maailmanhistorian suurin huijausko?

Maailmaa järkyttänyttä terrori-iskua 11.09.2001 eivät toteuttaneet arabit. Suurin osa siitä, mitä meille on kerrottu tuon päivän tapahtumista on valhetta. Ihmisiä hallitaan pelon avulla.

Näin väittää eräs teoria kyseisen murhenäytelmän todenperäisyydestä.

Virallisen kertomuksen mukaan lento 77 (Boeing 757) törmäsi Pentagoniin kaappari Hani Hanjourin ohjaamana. Varsin pian iskun jälkeen alkoi ilmaantua epäilyjä tuon kertomuksen paikkansapitävyydestä. Ranskalainen Thierry Meyssan julkaisi kirjan, joka tapahtumapaikalta otettuihin valokuviin perustuen kyseenalaisti suuren matkustajakoneen törmäyksen.

Missä oli ylipäällikkö George W. Bush? Floridalaisen Bookerin ala-asteen rehtori Gwen Tose Rigell on kertonut, miten presidentti kertoi hänelle nähneensä tv:stä koneen iskevän WTC:hen, mutta jatkavansa etukäteissuunnitelman mukaan lasten kanssa. Sitten klo 9.06 esikuntapäällikkö Andy Card tuli kertomaan hänelle toisen koneen iskusta ja että Yhdysvaltoihin oli kohdistunut hyökkäys. Edelleen presidentti jatkoi lukutuokiota. Hän lienee lopettanut lasten kanssa vasta noin kymmenen minuutin kuluttua, eikä silloinkaan kiirehtinyt pois, koska todistajalausuntojen mukaan jäi vielä jutustelemaan hetkeksi lasten kanssa.Kaksi paloesimiestä, Orio J. Palmer ja Ronald P. Bucca pystyivät nousemaan aina lentokoneen törmäyskohtaan 78:nteen kerrokseen. Miehet raportoivat tulen olevan rajoittuneen kahteen taskuun ja he sanoivat sen sammuttamiseen tarvittavan kaksi letkulinjaa. Kaksi minuuttia myöhemmin etelätorni romahti ja palomiehet kuolivat. Tiedot nauhasta saattavat outoon valoon virallisen version selitykset “tulihelvetistä”, joka sulatti WTC:n teräsrakenteet ja aiheutti rakennusten sortumisen. Kaikki ihmiset, jotka ovat saaneet kuulla kyseisen nauhan, ovat joutuneet allekirjoittamaan vaitiololupauksen. Jos virallinen versio olisi totta, WTC olisi ensimmäinen tapaus, kun korkea teräsrunkoinen rakennus romahtaa tulipalon vaikutuksesta.

Virallinen kertomus kaapatuista ja World Trade Centeriä päin ajetuista Boeing matkustajakoneista on kyseenalaistettu teorialla, jonka mukaan rakennuksia päin lennetyt koneet eivät lainkaan olleet niitä, joiden niitten kerrottiin olevan. Kyseessä oli äärimmäisellä ammattitaidolla suoritettu hightech-isku. Lyhyesti sanottuna, tietyt matkustajakoneet lennon aikana kohtasivat toiset, etukäteen valmistellut samannäköiset kauko-ohjauksessa olleet erikoiskoneet, jotka jatkoivat sitten kohteisiinsa. Alkuperäiset matkustajakoneet laskeutuivat reitin varrella sijainneille sotilaskentille.

Mielenkiintoinen näkemys sanoisin. Kannatta käydä lukaisemassa. Kuvia ja “faktaa” sen verran paljon, että joku on todella nähnyt tähän vaivaa.

Thierry Meyssanin materiaalia on nähtävillä täällä
Syyskuun 11. ja “terrorismin vastainen sota” luettavissa täällä

2 thoughts on “Maailmanhistorian suurin huijausko?

  1. Taidat ihan huviksesi parjata wtc:n iskuissa menehtyneiden ihmisten kohtaloa tälläisellä potaskalla?

Comments are closed.