Suosikaa kierrätystä

Hyvät ideat kannattaa jakaa… No, miksei?

Taas tänään oli kasa mainoksia eteisessä odottamassa kun kotiin tulin – takkaan sytykettä tai suoraan roskiin. Toisaalta: sähköpostissa minulle kulkeutui päivä pari sitten mainospostille toisenlainen vaihtoehto. Ei välttämättä huono idea ollenkaan, sillä suoraan sanottuna minua v********a nämä kotiin kannettavat “mitä-ihmettä” -mainokset…

    Kun saat mainoskirjeitä, jotka tarjoavat sinulle uutta luottokorttia, autolainaa tai mitä tahansa. Valtaosa näistä kirjeistä sisältää palautuskuoren, jonka postimaksu on maksettu tai maksetaan lähettävän yrityksen puolesta. Miksikäs ei siis hyödyntäisi moista palvelua ja lähettää kyseinen mainos sekä muitakin mainoksia, jotka ovat jääneet nurkkiin pyörimään kauniisti kirjekuoressa takaisin lähettäjälle. Hoitakoot itse paperinkeräyksen!Voit liittää esimerkiksi Yves Rocherin mainoskirjeen sisällön askartelutehtävineen lehtitilausmainoksen palautuskuoreen tai lähettää vakuutusmainoksen yhteydessä kylläkuoressa myös k-kaupan parhaat tarjoukset. Jos ei jäljellä ole mitään ylimääräistä lähetettävää, voit tietysti lähettää pelkän kaavakkeen tyhjänä takaisin. Jos haluat pysyä nimettömänä, poistat tietysti paperit, jossa on nimesi tai ainakin poistat nimesi niistä. Toisaalta voit lähettää pelkän tyhjän kirjekuoren ja jättää kyseisen yrityksen suremaan tuntematonta mahdollista asiakasta…

    Sama juttu kaikkien Valittujen Palojen tms. kirjeiden kanssa, jotka lähettävät 20 kirjettä peräjälkeen ilmottaen olevasi valittu voittajaksi – laita koko roska palautuskuoressa ja muista käyttää kyllä -kuorta tai ruksata kuoren kylkeen “kyllä” niin voit olla varma että kyseinen yritys lunastaa kirjeesi.

    Jonkin ajan kuluttua – jos kaikki kynnellekykenevät osallistuvat tähän mainostulvan vasta-aaltoon – vakuutusyritykset, pankit, kauppaketjut yms. alkavat saada takaisin suurimman osan paperisaasteesta, jota he itse lähettävät. Näin he itsekin arvostanevat sitä oikeassa mittakaavassa! Ja arvioimaan uudellen sen tarpeellisuutta.

    Parasta tässä kaikessa on se että he maksavat itse kirjekuoren ja postikulut! Sivutuotteena sanotaan vielä, että näin toimimalla tuetaan myös työllisyyttä, sillä myös postitoimistot saavat lisää hommia.

One thought on “Suosikaa kierrätystä

Comments are closed.