M-A-T-T-I

Musiikkia monille monista. Alla oleva rallatus kertoo suomalaisesta lööppien otsikoissa viihtyvästä olympiavoittajasta, joka sattuneesta syystä pysyy tällä hetkellä vähän sivummalla.

Rullati-rallatus, joka saattaa jäädä päähän soimaan…

    M-A-T-T-I, sävel: R-a-k-a-sLal-lal-laa-la-la-lal-lal…
    Kun kuljin kylältä kotiin päin, niin Matin makaavan tiellä näin. Jätti tähän mut taksi, otin vain kaksi, sammalsi ystäväin. Mennään luokse saunarannan, syödään mustaa makkaraa. Sisään Matin sitten kannan, lonkeroon se virkoaa.

    Heitän löylyt, pesen hiestä. Kohta taas se on niin miestä. Luottaa ponnistuksen voimaan, eikä suotta ollenkaan. Lalla laa-la la, la-la láa-la…

    M-A-T-T-I, kulta, kultasein, mä
    sanoin niin ja selväks tein. Taas kerran mennään naimisiin ja päästään Ilta-Sanomiin, sä olet miehistynyt niin, en tiedä kuinka sanoisin sen paremmin.

    M-A-T-T-I, kulta, kultasein, jos eroanomuksen tein, sen vedän jälleen takaisin ja taas me mennään kihloihin. On suuri onni että saa näin liittoansa aina joskus tuulettaa.

    Sä Matti mitalisi möit, kun siitä sanoin, sä turpiin löit. Myöskin lupasit että otat vain vettä, sanasi nekin söit. Lähde keikalle jo siitä meille fyrkkaa tienaamaan. Lasolia tuo ja spriitä, niin taas häitä juhlitaan.

    Rakkautemme on niin rankkaa, ehkä siksi Matti tankkaa, siks myös usein joutuu putkaan, joskus jopa sairaalaan. Lal-lal-laa-la-la-la… M-A-T-T-I, kulta, kultasein… Lal-lal-laa-la-la-la….