Jottai Pienta -Cup I

JottaiPientaCup_pytty.jpg
No niin – historiallinen, hattrick -maailmaa virkistävä Jottai Pienta Cup on tullut sarjan puoliväliin. Sarja on ollut Pahulan paria voittoa lukuunottamatta hyvin tasainen…

Sarjan kärjessä kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä Purku ja Kone. Kakkosena VII divarin kärjessä puuskuttava Krunikan Rokut. Tasaisessa peräpäässä Vätin Voima ja Alchemists.

JottaiPientaCup_ranking.jpg

Sarja olisi – jos mahdollista – vieläkin tasaisempi jos eilisessä ottelussa Purku ja Kone – Vätin Voima vieraiden Matthew Rhoads olisi ollut pilkulla terävänä.

  Vätin sai rangaistuspotkun, mutta Matthew Rhoads epäonnistui. 36 minuuttia oli pelattu. Todennäköisesti hän ylimielisyytensä takia laukoi pallon reilusti vasemmalta ohi.

Eipä ollut Matt hereillä ja niinpä Vätti sai tyytyä 1-1 tasuriin! Toisessa kolmannen kierroksen tasapeliottelussa Krunikan Rokut – Alchemists kärsi kotijoukkue selkeästä sekaannuksesta. Rokut hyppäsivät viheriölle katsojia kummastuttaneella 4-3-2-kokoonpanolla. Selkeästä sekaannuksesta ja altavastaajana Krunikan Rokut kuitenkin venyi maalittomaan 0-0 -tasapeliin.

JottaiPientaCup_scored_goals.jpg

Maalintekijätilasto kuvaa joukkueiden kokoonpanojen elämistä. Vain Purku ja Koneen Joe Tourrette on onnistunut kahdesti maalinteossa.

Korttitilaston kärjessä taas ovat Purku ja Koneen sekä Krunikan Rokujen miehet – eikä syyttä. ;-)

JottaiPientaCup_penalties.jpg

Ennätysyleisö nähtiin vesisateessa Demolition arealla ottelussa Purku ja Kone – Vätin Voima. P&K:n toinen kotiottelu osoittaa että “remppajengi” kiinnostaa myös tiistai -otteluissa.

JottaiPientaCup_spectators.jpg

Sarja jatkuu jo viikon päästä tiistaina 5.7.2005. Tasoittuuko sarja vai jatkaa P&K piikkipaikalla?

One thought on “Jottai Pienta -Cup I

 1. Sarjan MVP – eli tärkein pelaaja on toistaiseksi ollut eittämättä Alchemists -joukkueen Zoltán Zakariás, joka on ollut joukkueensa tärkein pelaaja jokaisessa ottelussa!

  Tärkein pelaaja valinnat:
  3 Zoltán Zakariás, Alchemists
  2 Davide Isler, Krunikan Rokut
  1 Jaakko Hägglund, Krunikan Rokut
  1 Mikko Granlund, Purku ja Kone
  1 Kari Pippuri, Vätin Voima
  1 Joe Tourrette, Purku ja Kone
  1 Jesse Leinonen, Vätin Voima
  1 Jurgen Reynaert, Purku ja Kone
  1 Jorg van Hemert, Vätin Voima

Comments are closed.