Mielenkiintoista HT-dataa

Jalonator -palvelu (joka on muuten tautisen hidas) tarjoaa mielenkiintoista dataa Hattrick -joukkueista.

Kuvitteellisesti pistin samaan sarjaan joukkueet Vätin Voima, Purku ja Kone, Haritun Kerma, Krunikan Rokut ja Alchemists. Kone laski ja vertaili joukkueita tovin – tässä tulos.

En tiedä monelleko HatStat laskenta on tuttua, mutta kuvaa aikas hyvin joukkueen vahvuuksia – kuten hyökkäys, puolustus, keskikenttä. Alla joukkueidemme vahvuuksia ja heikkouksia lukemien valossa. Tuosta nyt jokainen pystyy katsomaan mihin kenties omat panostuksensa seuraavaksi pistää ja kun vastakkain pelataan kenen heikkouksiin iskee ja miten.

stats_050823.jpg
MF=keskikenttä, RD=oikea puolustus, CD=keskuspuolustus, LD=vasen puolustus, RA=oikea hyökkäys, CA=keskushyökkäys, LA=vasen hyökkäys. Viimeinen luku siis yhteisarvo. Ja MF:hän kertoo yleensä suoraan sen kumpi ottelussa keskikentän hallinnan voittaa…

Sitten tähtiin, jotka kertoo totuuden – NOT! ;)

stars_050823.jpg
Ensimmäinen luku siis se suurin tähtimäärä tämän vuoden omassa liigassa, toinen pienin tähtimäärä omassa liigassa (ts. omissa liigaotteluissa) ja kolmas ja viimeinen luku siis omien liigamatsien keskiarvo tähtimääristä (siis koko joukkue).

Areena on oleellinen osa rahankeruuprojektissa… Liian iso lukaali vaan kuluttaa turhaan ylimääräistä rahaa ja liian pieni taas estää ylimääräisten eurojen tulon. Alla meidän omat stadikat lukemina.

arena_050823.jpg
Eka luku siis seisomapaikat, toka istumapaikat, kolmas luku katetut istumapaikat ja viimeinen VIP-paikat. Onhan kaikille jo selvää että näiden paikkojen suhde pitää olla oikea ja “järkevä”. Tässä esim. Demolition area on rakennettu “virheellisesti” – ihan liian vähän VIPpejä ja katettuja istumapaikkoja ;)

spectators_050823.jpg
Yllä kunkin joukkueen katsojamäärät kuluvalta kaudelta. Ekana max. lukema, sitten minimit ja perässä keskiarvo. Tässä kohtaa muuten huomasin, että taitaa näistä statistiikoista puuttua viimeinen eli viime lauantain kierros, sillä ainakin mun stadikalla oli reilut 30 tuhatta fanaattista vättiläistä.

Loppuun hauska “All Stars” joukkue joka koottu meidän joukkueen pelaajista (kukin omista liigaotteluista). Ja kyllä – vertailussa oli toki kaikki joukkueet – ei vain VV ja PJK.

allstars_050823.jpg
Sulo Vaheri mursi Vätin ja PJK:n rintaman syöksymällä maaliin…

Kaikkea sitä netistä Hattrickiin liittyen löytyykin…. 8-)

Jalonator on CHPP, eli Certified Hattrick Product Provider. This application uses information from the online game service Hattrick.org. This use has been approved by the developers and copyright owners of Hattrick.org, Extralives AB

One thought on “Mielenkiintoista HT-dataa

  1. oho,

    Onko mulla ollut neljän tähden pelaajia ???

    kolmen ja puolen tähden kyllä sitäkin enemmän!

    interesting .. and depressing .. and lol

    Huomaa että oikealla taktiikalla pärjää ;)

Comments are closed.