Jottai Pienta II: Levi Benedict ja huumesekoilut

Kaveripiirin Jottai Pienta II -cupissa koettiin ensimmäinen luovutusvoitto. Ottelu 16 Krunikan Rokut VS Purku ja Kone tuomitaan päättyneeksi 5-0 Krunikan Rokuille. Asiasta ei järjestetä suurempaa lehdistötiedotetta, mutta huhuja liikkuu asian tiimoilta runsaasti.

PJK:n nuori jenkki, Levi Benedict, olisi kuulemma sekaantunut johonkin puolalaiseen huumekartelliin ja on ollut asian tiimoilta Suomen KRP:n kuulusteltavana viime torstaina. KRP ja PJK ovat asian tiimoilta päässeet sopimukseen, jonka tarkempaa sisältöä ei paljasteta yleisölle.

Sopimukseen kuuluu kuitenkin vierasotteluksi naamioitu peiteoperaatio, joka toteutetaan huomisen ystävyysottelun ohessa. PJK matkustaa kartellin omistamalle La Orunia Arenalle pelaamaan paikallista VI-divisioonan joukkuetta La Oruniaa vastaan. La Orunia Arenaa kuulemma käytetään Turun katukaupassa kerättyjen huumevarojen rahanpesussa.

Levin kuvaus “Hän on suosittu kaveri, joka on temperamenttinen ja rehellinen” tekee asiasta entistä hämärämmän. Onko Levillä stressi? Painostaako PJK:n johto nuorukaista? Käyttääkö mies itse aineita?

Huomseksi kaavaillun Jottai Pienta -ottelun toinen osapuoli Krunikan Rokut saa ottelusta jaettavat kolme sarjapistettä ja pelaa toisaalla ystävyysottelua. Toivotamme kaikille onnea huomisiin otteluihin ja jaksamista PJK:n Levi Benedictille. ;)