Jottai Pienta Cup II — Final Results

Järjestyksessään toinen Jottai Pienta Cup päättyi eilen Vätin Voiman voittoon. VV kärsi ainoat pistemenetykset tasapelissä fc pocahontasia vastaan. Voittajan vahvuus näkyi etenkin maalinteossa – kuudessa ottelussa 30 osumaa, joka antaa ottelukeskiarvoksi huikeat viisi maalia. Kova suoritus vaikka joukkue pelasi kuudesta ottelusta vain kaksi kotikentällä.

Fc pocahontas yllätti ja pelasi vahvan cupin sijoittuen lopulta kakkoseksi. Kolmas sija meni viime edelliselle mestarille, Purku ja Kone -joukkueelle. Jumboksi jäi tällä kertaa Zhelsea tasapistein, mutta huonommalla maalierolla, Alchemistsin kanssa.

jottaipientacupII_ranking.jpg
sarjataulukko

Krunikan Rokut ja fc pocahontas päästivät sarjassa vähiten maaleja – viisi kappaletta. Voittaja VV päästi pallon omiin kuusi kertaa. Eniten palloa omasta maalista joutui kaivamaan FC Mikko.

Parhaan maalintekijän titteli meni Vätin Voiman Lucio Arruabarrenalle ja PJK:n Levi Benedictille. Molemmilla kuusi osumaa. Viiteen maaliin päätyi VV:n rankkarit ampunut Kaapo Klinga.

jottaipientacupII_maalintekijat.jpg
parhaat maalintekijät

Suurin yleisöryntäys koettiin pilvisessä säässä Vätin Voima Arenalla huippuottelussa Vätin Voima vs Purku ja Kone. Ottelussa oli tuhannen katsojaa enemmän kuin pohjat yleisömäärässä tehdyssä The Old Booserooney Arenalla ottelussa Krunikan Rokut – FC Mikko.

jottaipientacupII_katsojat.jpg
katsojat

Pahat pojat -titteli menee FC Mikolle selvällä erolla ennen Zhelseaa ja fc pocahontasia. Mikot kuittasivat itselleen peräti 14 keltaista korttia. Cupissa jaettiin myös kaksi punaista: PJK:lle ja fc pocahontasille.

jottaipientacupII_varoitukset.jpg
varoitukset

Perinteinen 4-4-2 unelmajoukkue koostuu tällä kertaa neljän eri joukkueen pelaajista. VV:n miehittää “dream teamistä” viisi pelipaikkaa, PJK kolme, Alchemists kaksi ja Krunikan Rokut yhden pelipaikan. Parhaan arvosanan sarjassa nappasi VV:n maalivahti Yang Chen-Yu.

jottaipientacupII_442.jpg
dream-team

Katso myös JOTTAI PIENTA CUP I — FINAL RESULTS