Jottai Pienta Cup III — Final Results

Järjestyksessään kolmas Jottai Pienta Cup päättyi toistamiseen peräkkäin Vätin Voiman voittoon. VV kärsi kymmenen ottelun sarjassa kahdeksan pistemenetystä; Alchemistsille piste, PJK:lle kolme ja fc pocahontasille myös kolme.

Vätin vahvuus oli taas maalinteossa – 33 tehtyä maalia 10 ottelussa on kelpo suoritus harjoitusotteluissa, etenkin kun sarjassa toiseksi eniten maaleja tehnyt fc pocahontas jäi 21 pisteeseen. Alchemists oli 17 pisteellä sarjan toinen ja paras parantaja edellisestä turnauksesta. Pocahontas pelasi jälleen erinomaisesti – nyt 15 pisteellä irtosi kolmas sija. Jumbon hieno rooli meni tällä erää FC Mikolle.

jottaipientacupIII_ranking.jpg
sarjataulukko

VV myös vähiten maaleja sarjassa – vain 0.9/ott. Puolustustreenari Alchemists päästi 13 maalia omiin. Eniten maaleja päästi yllättäen toinen puolustustreenari Purku ja Kone.

Parhaan maalintekijän titteli meni Vätin Voiman Alessandro Rosalle, joka paukutteli sarjassa 12 osumaa. Kakkosena oli viidellä maalilla Zhelsean David Carlsson ja Alchemistsin Eetu Kurkela.

jottaipientacupIII_maalintekijat.jpg
parhaat maalintekijät

Suurin yleisöryntäys koettiin puolipilvisessä säässä Demolition Arenalla huippuottelussa Purku ja Kone vs Vätin Voima. Ottelussa oli tuhannen kaksisataa katsojaa enemmän kuin pohjat yleisömäärässä tehdyssä FC Mikko Arenalla ottelussa FC Mikko – Alchemists.

jottaipientacupIII_katsojat.jpg
katsojat

Alchemists keräsi eniten kortteja – yhteensä 13, joista 11 keltaista. Kakkosena keräilykorteissa oli fc pocahontas 12 (9 keltaista) kortilla.

jottaipientacupIII_varoitukset.jpg
varoitukset

Perinteinen 4-4-2 unelmajoukkue koostuu tällä kertaa neljän eri joukkueen pelaajista. Voittajajoukkue TuplaVee miehittää “dream teamistä” neljä pelipaikkaa, PJK kaksi, Alchemists neljä ja fc pocahontas yhden pelipaikan.

jottaipientacupIII_442.jpg
dream-team

Katso myös
JOTTAI PIENTA CUP I — FINAL RESULTS ja
JOTTAI PIENTA CUP II — FINAL RESULTS