Jottai Pienta Cup IV — Final Results

Järjestyksessään neljäs Jottai Pienta Cup päättyi Purku ja Koneen voittoon. PJK voitti kaikki kuusi otteluaan maalierolla 16-3 – vakuuttavaa! Jumbon kova kohtalo tuli Räntämäen raivolle, joka voitti yhden kuudesta ottelustaan.

PJK:n vahvuus oli puolustus – vain kolme päästettyä maalia omiin, sama määrä muuten kuin kakkoseksi sijoittuneella Vätin Voimalla. Eniten maaleja päästi jumbo-raivo, yhteensä 15 maalia omiin.

FC pocahontas pelasi jälleen mainiosti ja oli toistamiseen kolmas. Ensimmäisellä turnauskerralla pocahontas oli komeasti toinen.

jottaipientacupIV_ranking.jpg
sarjataulukko

Parhaan maalintekijän titteli meni PJK:n Guus Dreessenille, joka paukutteli sarjassa neljä osumaa. Kakkosena oli kolmella maalilla Rokujen Tuomo Palén, PJK:n erikoistilannemies Levi Benedict ja Vätin Voiman puolustaja Juha Hankaniemi.

jottaipientacupVI_maalintekijat.jpg
parhaat maalintekijät

Suurin yleisöryntäys koettiin aurinkoisella Demolition arealla. Päätöskierroksen PJK-FC Mikko ottelussa oli katsojia peräti 1757. Niin ikään päätöskierroksen ottelussa Vätin Voima-fc pocahontas ottelussa oli likimain sama määrä innokkaita – 1694 katsojaa.

jottaipientacupVI_katsojat.jpg
katsojat

Stadin pojat, Krunikan Rokut, keräsi eniten kortteja: 9 keltaista ja yksi punainen. Kakkosena taas kuumakallet fc pocahontas.

jottaipientacupVI_varoitukset.jpg
varoitukset

Perinteinen 4-4-2 unelmajoukkue koostuu tälläkin kertaa neljän eri joukkueen pelaajista. Voittajajoukkue PJK miehittää “dream teamistä” neljä pelipaikkaa, VV myös neljä, fc pocahontas kaksi ja Räntämäen raivo yhden pelipaikan.

jottaipientacupVI_442.jpg
dream-team

Katso myös
JOTTAI PIENTA CUP I — FINAL RESULTS
JOTTAI PIENTA CUP II — FINAL RESULTS
JOTTAI PIENTA CUP III — FINAL RESULTS