Pleo

Tovi sitten hankin meille kotiin robotti-imuri Roomban ja pohdiskelin seuraavaksi “leluksi” Wattsonia. Eksyin Pleon kotisivuille ja vasta innostuinkin ;)

Tuollainenhan vasta veikeä vempain olisi. Pleo on lajiltaan camarasaurus ja se on varustettu yhteensä 13 anturilla, jotka tarjoavat mahdollisuuden nähdä, kuulla sekä tuntea. Se voi ilmaista tunteita kuten pelkoa, iloa, ärtymystä ja se reagoi tunteillaan ihmisen ollessa sen kanssa vuorovaikutuksessa. Mikäli roikotat Pleoa hännästä, se suuttuu. Silittäessä sitä päästä se rauhoittuu ja menee ehkäpä makuulleen nukkumaan. Pleo on toisin sanoen paljon enemmän kuin robotti!

Pleo sisältää viimeisintä robottiteknologiaa ja se perustuu monimutkaiseen ohjelmistoon joka yhdistää perustarpeet ja vaistot (kuten tarve ruokaan, uneen, leikkimiseen ja tutkimiseen) ulkoisiin ärsykkeisiin (kuten ääni, valo, kosketus ja värit).

YouTube Preview Image
  • Pleo on enemmän kuin dinosaurusrobotti! Se on täysin itsenäinen olento, joka sisältämänsä monimutkaisen ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta voi oppia ajan myötä, ilmaista tunteitaan sekä reagoida omistajaansa ja ymräristöön.
  • Erilaisten sensorien avulla Pleo näkee, kuulee, tuntee ja jopa unelmoi.
  • Ajan myötä ja omistajan vuorovaikutuksen seurauksena Pleo kehittyy ja oppii uusia asioita.
  • Pleo ilmaisee monenlaisia tunteita esim. innostuksensa, pelkonsa ja vihansa. Pleo kuitenkin rakastaa sinua ehdoitta!
  • Biomekaaninen luuranko tuottaa sujuvat ja luonnolliset liikkeet.
  • Pleo kehittää yksilöllisen persoonallisuuden, joka vaikuttaa sen tunteisiin ja käyttäytymiseen – mitkään kaksi Pleoa eivät ole luonteeltaan samanlaisia!
  • Pleo on mahdollista päivittää internetistä ladattavilla lisätoiminnoilla, joiden myötä siitä kehittyy entistä uskomattomampi olento!