eval base64

Huomasin eilen, että joku oli näppäränä poikana löytänyt meidän blogista aukon, josta pääsee sisään. Tänään sitä piti sitten etsiä ja paikata. Myös Exploit Scanner piti asentaa ja katsoa minne oli itsensä asentanut. Löytyi ja poistettu (jonkun verran maailmallakin yleinen Eval Base64 virus).

Tässä samalla päivitin moottoria tuoreempaan, vaihdoin kaikki salasanat ja secret keyt ja tein blogien kannalta oleelliset tiedot vähän vaikeammin löydettäviksi/luettaviksi. Ikävä kyllä tämä ei ole täydellinen maailma ja vastaava on mahdollista myös jatkossa, joten seuraavaa odotellessa.

RSS -feedit hajosivat päivityksen myötä, mutta php-kikkailulla sain nyt ainakin kirjoitusten feedit toimimaan (kommentointi rss enemmän ongelmia). Niin ja tietysti kuten aina WPn päivityksen myötä niin nytkin osa plugineista ei enää toimi kuten haluan. Korjaillaan näitä kun eteen tulee ja ehditään…

btw. yksi linkki aiheesta muistiin jos/kun seuraavaksi taas tuherretaan.

2 thoughts on “eval base64

Comments are closed.