Jottai Pienta Cup — Final Results

JottaiPientaCup_pytty.jpgEnsimmäinen Jottai Pienta Cup on pelattu päätökseen. Voittajaksi pelasi lopulta helposti ja vaivatta V-divisioonassa turneen aikana vaikuttanut Purku ja Kone.

PJK selvisi läpi kuuden ottelun sarjan vain yhdellä tappiolla. Samaan yhteen tappioon päätyi Vätin Voima. Sarjan voitto meni kuitenkin VV:n kolmen tasurin myötä neljän pisteen erolla PJK:n leiriin.

Kunniakkaan jumbosijan tällä erää otti parhaillaan VII -divarin kärjessä keikkuva Krunikan Rokut ja komanneksi kapusi puolustukseen panostava Alchemists. Sarjan puolivälissä KR oli vielä kakkosena, mutta puhtaat nolla pistettä toisen kierroksen kolmesta ottelusta pudottivat rokkarit peränpitäjiksi.

jottaipientacup_I_final_results.jpg

Sarjan maalikuninkuus meni VV:n Lucio Arruabarrenalle kolmella osumalla. Kahden maalin miehiä oli kolme.

jottaipientacup_I_final_scorers.jpg

Eniten yleisöä oli pilvisellä säällä Vätin Voima Arenalla kun vieraita oli Helsingistä. Rokkarit vetivät paikalle liki tuhat katsojaa, jotka näkivät VV:n voittavan kahdella Arruabarrenan maalilla.

jottaipientacup_I_final_spectators.jpg

Helsingin joukkueet olivat turnauksessa Turun joukkueita rikkovampia. Hesalaisille näytettiin lähes puolet turkulaisia enemmän korttia.

jottaipientacup_I_final_warnings.jpg

Perinteisen 4-4-2 kuvion “dream team” -joukkueeseen maaliin menisi PJK:n vahti. Kärkeen yksi PJK:n ja yksi Vätin Voiman mies. Keskikentältä ja puolustuksesta löytyy jokaisen joukkueen pelaajia. Purku ja Kone sai tähtimiehistöön viisi miestään, Vätin Voimasta joukkueessa on kolme pelaajaa, Alchemistsistä on kaksi ja Krunikan Rokuista yksi.

jottaipientacup_I_final_dreamteam_4-4-2.jpg